home OSD organisatie leden contact

31 januari 2024

Gezocht: Voedselvernieuwers

Heb jij ideeën voor, of plannen om de voedselketen duurzamer, slimmer, efficiënter of gezonder te maken? Doe dan op woensdagochtend 31 januari mee aan de online introductieworkshop voor ondernemers die Impuls Zeeland met partner Gridt organiseert.

Met deze introductieworkshop kun je nagaan of deelname aan het Business Innovation Program Food voor jou relevant is. Tijdens dit programma van 10 modules krijg je inzicht of jouw ideeën en plannen kansrijk zijn en hoe je ze vertaalt tot een concreet verdienmodel.

Ruim 50 bedrijven hebben al aan het Business Innovation Program Food meegedaan. De ondernemers zijn heel divers: land- en tuinbouwbedrijven, de voedselverwerkende industrie, data- en technologiebedrijven, (logistieke) dienstverleners en vele anderen.

Het programma begint op 13 maart en duurt tot 22 mei 2024. Deelname is gratis, maar er wordt wel een actieve inzet van je verwacht, denk aan circa 20 uur per week. Onder meer door deelname aan de wekelijkse sessies (op woensdagochtend) en het uitvoeren van praktijkopdrachten.

Kijk voor de verdere inhoud van het programma en aanvullende informatie op www.impulszeeland.nl. Daar kun je je ook inschrijven voor de introductiebijeenkomst.

Datum: 31 januari
Plaats: online
Tijden: 10:00 – 11:15 uur
Toegang: gratis na aanmelding