home OSD organisatie leden contact

24 oktober 2023

Innovatie versnellen in Zeeland

Op 24 oktober organiseert Dockwize in samenwerking met Campus Zeeland een bijeenkomst over de verschillende kennis en innovatienetwerken. Er zijn er 8 actief in Zeeland, elk met zijn eigen focus binnen een specifieke sector. Dat wordt als heel waardevol gezien omdat je zo gezamenlijke vraagstukken binnen eenzelfde context aanpakt waarbij bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden snel kennis kunnen uitwisselen.

Tijdens deze middag is het de bedoeling te achterhalen of versnelling van innovatie kan ontstaan als je partijen uit diverse sectoren samenbrengt en hun denkkracht, verrassende invalshoeken en waardevolle netwerken bundelt.
De deelnemers aan de slag met InnovationXchange, een inspirerende manier om tot nieuwe inzichten en oplossingen te komen. Ondernemers presenteren specifieke sectorvraagstukken waarna deelnemers vanuit hun expertise bijdragen aan ideeën en oplossingen.

Ben je ondernemer en al dan niet lid van een van de K&I-netwerken? Laat je inspireren, verrassen en ontdek hoe diverse sectoren van elkaar kunnen leren.
Kijk voor het programma op dockwize.nl.

Datum: 24 oktober
Plaats: PZEM-zaal Dockwize, Edisonweg 41 Vlissingen
Tijden: 14:30 – 18:00 uur
Toegang: na aanmelding