home OSD organisatie leden contact

10 januari 2023

Jonge ondernemers aan zet!

De nieuwjaarsreceptie 2023 van VNO-CNW Zeeland, op dinsdag 10 januari, zijn deze keer de jonge ondernemers aan zet. Vanuit de vraag moet de economie op de schop? geeft de werkgeversorganisatie het podium aan jonge ondernemers.

Het programma
• Voorzitter Eric de Ruijsscher blikt terug op het afgelopen jaar en geeft zijn visie voor de Zeeuwse economie in 2023.
• Gastspreker Daniël Lodders, algemeen directeur van Saman Groep, vertelt hoe hij omgaat met kansen en uitdagingen.
• Drie jonge ondernemers gaan in gesprek met elkaar en De Ruijsscher en Lodders over wat hen drijft en wat zij kunnen bijdragen aan de Zeeuwse economie.
De nieuwjaarsreceptie wordt afgesloten met een buffet in de foyer van het Scheldetheater.

De lat ligt hoog: deze ondernemers zorgen er gegarandeerd voor dat jij met een rugzak aan nieuwe inzichten en inspiratie de zaal verlaat. Ariane Lafort is onze gespreksleider. Zij is goed bekend met de Zeeuwse economie en als geen ander in staat om deze discussie te leiden. Neem aanstormend talent in jouw organisatie zeker mee naar deze feestelijke bijeenkomst!

Het wordt een boeiende en interactieve bijeenkomst in combinatie met ongedwongen netwerken. Ben je lid van VNO-CNW Zeeland, meld je dan snel en eenvoudig aan via onze ledenapp.
(Nog) Geen lid? Neem dan contact op met Chantal de Jonge via jonge@vnoncwbrabantzeeland.nl. Voor meer informatie of vragen kun je ook terecht bij Chantal.

Datum: 10 januari 2023
Plaats: Scheldetheater, Westkolkstraat 16 Terneuzen
Tijden: 16:00 – 19:30 uur
Toegang: na aanmelding