home OSD organisatie leden contact

31 mei 2023

Lunchsessie onderhoudsopgave Rijkswaterstaat in Zeeland

Op woensdag 31 mei organiseert VNO-NCW Zeeland in Nieuwdorp een lunch waarbij de onderhoudsopgave van Rijkswaterstaat in Zeeland wordt toegelicht.

De komende jaren investeert Rijkswaterstaat fors in het onderhoud van de Zeeuwse infrastructuur. Dit is noodzakelijk en belangrijk voor de bereikbaarheid van Zeeland. De geplande onderhoudswerkzaamheden gaan echter gepaard met de nodige overlast.

Tijdens de lunchsessie geeft Eric Eussen, omgevingsmanager bij Rijkswaterstaat, inzicht in de toekomstige werkzaamheden en de bijbehorende maatregelen. Het gaat om 28 bruggen, sluizen, wegen en waterwerken, denk aan de afsluiting van de Vlaketunnel in het najaar van 2023.
Vanuit VNO-NCW Brabant Zeeland is Rik Derksen, belangenbehartiger infrastructuur en ruimte, aanwezig. Vanzelfsprekend is er voldoende ruimte om vragen te stellen. Heb je nu al een vraag voor Eric Eussen of Rik Derksen, mail deze alvast aan Chantal de Jonge: jonge@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Datum: 31 mei
Plaats: Landlust, Landlustweg 1 4455 TK Nieuwdorp
Tijden: 11:45 – 14:00 uur
Deelname: € 19,95 (excl. btw) via de ledenapp van VNO-NCW Brabant Zeeland. Nog geen lid? Neem dan contact op met programmamanager Chantal de Jonge: jonge@vnoncwbrabantzeeland.nl.