home OSD organisatie leden contact

24 januari 2024

Masterclass Internationaal Zakendoen

Heb je ambities om groei te genereren uit het buitenland? En kom je niet verder dan een incidentele order? Geef je dan snel op – voor 12 januari – voor de masterclass Internationaal Zakendoen die Impuls Zeeland op 24 januari organiseert in samenwerking met Gritd.
Aan het einde van deze masterclass weet jij wat jouw marktpotentie is en wie jouw kernklant is voor export.

Tijdens de masterclass komen de volgende thema’s aan de orde:

• Toelichting op StartupFramework©: Ontdek hoe het innovatieve StartupFramework© als leidraad kan dienen voor consistente en duurzame groei in een internationale context. Deze sessie gaat dieper in op praktische stappen en strategieën om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.
• Hoe bepaal je de marktpotentie? Leer de methodologieën en benaderingen om de marktpotentie van nieuwe gebieden of industrieën te evalueren. Ontdek hoe je gegevens en analyses kunt gebruiken om weloverwogen expansiebeslissingen te nemen.
• Hoe valideer je jouw kernklant? Begrijp de cruciale stappen om jouw kernklant te valideren en te begrijpen. Deze sessie zal strategieën belichten om jouw klantprofiel te definiëren en te verfijnen voor effectieve marktpenetratie.

Deelname is kosteloos, opgeven kan tot 12 januari.

Datum: 24 januari
Plaats: Op ‘t Hof Olmenstein, Abbekindersezandweg 21 Kloetinge
Tijden: 13:30 – 17:00 uur
Toegang: gratis na aanmelding