home OSD organisatie leden contact

24 november 2022

Versterk je werkgeversmerk

Op donderdag 24 november kun je als HR-manager of -directeur aan de slag met employer branding. Employer branding, het versterken van je werkgeversmerk, is zeker in deze tijd van schaarste op de arbeidsmarkt belangrijk. Kandidaten kunnen tegenwoordig kiezen en bedrijven zijn de sollicitant. Als HR-professional wil je natuurlijk dat ze voor jouw organisatie kiezen. Maar hoe krijg je dat voor elkaar dan? Met een passende employer branding onderscheid je jouw organisatie van andere bedrijven.

De employer branding specialisten van Heijmans en Frissen Blikken delen op donderdag 24 november hun praktijkvoorbeelden. Heijmans ging de afgelopen jaren met Frisse Blikken aan de slag om een nieuw merk te bouwen. Hoe doe je dat als organisatie? Waar moet je beginnen? Hoe kom je tot je DNA? En hoe zorg je ervoor dat medewerkers en klanten dit merken maar ook voelen en begrijpen?
Levina Oversier van Heijmans en Britt Driessen van Frisse Blikken geven antwoord in deze eerste sessie van de reeks employee journey.

Verbinding en ontmoeting vindt organisator VNO-NCW Brabant Zeeland erg belangrijk in de HR-community. Daar krijg je ruim de gelegenheid voor! Na Heijmans en Frisse Blikken ga je zelf aan de slag met een casus in groepjes. Meer informatie hierover ontvang je als je je hebt aangemeld.

De community voor HR-managers en -directeuren van VNO-NCW Brabant Zeeland gaat zich de komende maanden verdiepen in de employee journey. In verschillende sessies doorloop je de verschillende thema’s: van employer branding tot exitgesprekken.

Datum: 24 november
Plaats: Heijmans, Graafsebaan 65 Rosmalen
Tijden: 09:15 – 11:30 uur
Deelname: via de ledenapp.

(Nog) Geen lid? Neem dan contact op met Marjolein Deryckere – van den Berkmortel, via berkmortel@vnoncwbrabantzeeland.nl.