home OSD organisatie leden contact

12 oktober 2023

XXL demo-event Robotica & Technologie

Op donderdagmiddag 12 oktober kun je in Vlissingen in de toekomst van robotica en technologie duiken. Het is een mooie kans om te ontdekken hoe robotica en technologische toepassingen kunnen bijdragen aan een verhoogde efficiëntie en veiligheid binnen je werkprocessen.

Op initiatief van KicMPi, Impuls Zeeland en Breda Robotics krijg je een mix van praktische demonstraties en inspirerende inzichten aangeboden. Experts delen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van artificial intelligence, virtual & augmented reality en robotica.
Je kunt actief deelnemen aan verschillende technologische hoogstandjes en te netwerken met gelijkgestemde professionals, visionaire ondernemers en branchedeskundigen. Dit is een uitgelezen gelegenheid om waardevolle contacten te leggen, ideeën te delen en potentiële partnerschappen te verkennen voor toekomstige samenwerkingen.
Ook worden de resultaten van het OPZuid project Industriële Robotica Innovatie (IRI) –gefinancierd als reactie van de Europese Unie op de COVID-19 pandemie – deze middag gepresenteerd.
Kijk voor het volledige programma op campuszeeland.nl
Voor deelname kun je je hier aanmelden.

Datum: 12 oktober
Plaats: De KAAP, Edisonweg 41 B3 Vlissingen
Tijden: 13:00 – 17:00 uur
Toegang: na aanmelding