home OSD organisatie leden contact

11 juni 2024

Zeeuwse Business Insights

Actuele thema’s die spelen bij Zeeuwse familiebedrijven en mkb werkgevers, dat zijn de onderwerpen van de Zeeuwse Business Insights. Zeeland Business, Dockwize en de provincie Zeeland organiseren dit kennisevenement op 11 juni bij Dockwize in Vlissingen.

Zeeland kent een van de hoogste percentages familiebedrijven van Nederland. Daarnaast hebben veel Zeeuwse werkgevers op dit moment te kampen met vacatures die niet worden opgevuld. Om deze belangrijke partijen voor de Zeeuwse economie samen te brengen, lanceren Zeeland Business, Dockwize en Provincie Zeeland een kennisevent speciaal gericht op het behandelen van actuele thema’s die spelen bij Zeeuwse familiebedrijven en mkb werkgevers (>10 medewerkers): de Zeeuwse Business Insights.

Doel
Het doel van de bijeenkomst is om partijen met elkaar in gesprek te laten komen om elkaar te versterken. Ook zijn er strategische kennissessies te volgen gericht op familiebedrijven en werkgever gerelateerde onderwerpen zoals overdracht, vacatures en duurzaamheid.

De bijeenkomst is een mooie gelegenheid om met elkaar te netwerken, inspiratie op te doen en kennis te actualiseren.

Het programma omvat onder meer:
• Diverse kennissessies, over meerdere ruimten verzorgd door onze kennispartners. Workshops duren ongeveer 30 minuten, masterclasses 60 minuten;
• Panel- & tafelgesprek tussen panelleden en bezoekers, onder begeleiding van een dagvoorzitter
• Diner en netwerken met andere (familie)bedrijven

Het event is bedoeld voor directeuren, hoger management binnen mkb werkgevers en familieleden met significante aandelen dan wel een actieve rol in het familiebedrijf.

Uitnodiging
In eerste instantie zijn de tickets bedoeld voor partners van de deelnemende en organiserende bedrijven: Provincie Zeeland, Zeeland Business, Baker Tilly Accountants, Dockwize en Schipper Accountants. Mocht u interesse hebben om deel te nemen kunt u zich altijd melden als geïnteresseerde partij.

Datum: 11 juni
Plaats: Dockwize, Edisonweg 41 B3 Vlissingen
Tijden: 16:15 – 21:30 uur
Toegang: gratis via de organiserende partijen