home OSD organisatie leden contact

18 juni 2024

Get Unlocked | The Food Edition

Dockwize, FoodDelta Zeeland en Impuls Zeeland willen de voedseltransitie in Zeeland versnellen. Dit doen zij door op 18 juni de aftrap te geven voor een innovatiebeweging die Zeeland ontgrendelt voor innovatie op (inter)nationale schaal.

Er is een groeiende vraag naar innovatieve oplossingen op het gebied van water, voedsel en energie om complexe transities te versnellen. Dit vergt een vernieuwende aanpak van zowel bedrijven als de kennis- en overheidsinstellingen.
Get Unlocked is het innovatieplatform van Dockwize dat samen met ondernemers, studenten en overheden zich inzet om belangrijke transities op het gebied van water, energie en food te versnellen. Dit gebeurt onder meer door uitdagers en oplossers samen te brengen in challenges, het organiseren van spraakmakende events en verrassende connecties en het faciliteren van innovatieve projecten in Innovatiepunt de KAAP.

Tijdens dit innovatie-event brengen we een programma boordevol innovatie, slimme oplossingen in de foodsector en inspirerende sprekers en activiteiten. Hier komen ondernemers, studenten en overheden samen om met elkaar impact te maken in de foodsector en Zeeland op de (inter)nationale kaart te zetten.

Foodondernemers, kennisinstellingen en andere professionals kunnen ook als partner deelnemen aan het Get Unlocked innovatie-event. Wil je concreet met de bezoekers van het event aan de slag, dan is er de mogelijkheid om een subsessie (experience) te organiseren. Heb je zelf oplossingen of ideeën om de voedseltransitie te versnellen en wil je die demonstreren, dan is een plekje op het Waarmakerspaviljoen misschien wat voor jou. Bekijk hier alle mogelijkheden om deel te nemen.

Meer informatie is te vinden op de website van Get Unlocked.

Datum: 18 juni
Plaats: De Kaap, Edisonweg 10, Vlissingen
Tijden: 13:00 – 18:00 uur
Toegang: na aanmelding