home OSD organisatie leden contact

21 juni 2024

Online infosessie CrossRoads Vlaanderen-Nederland

Kleine en middelgrote bedrijven in Zuid-Nederland en Vlaanderen kunnen tussen 26 augustus en 4 oktober 2024 een subsidieaanvraag indienen bij CrossRoads Vlaanderen-Nederland. Op vrijdagochtend 21 juni kun je een online informatiesessie bijwonen waar adviseurs het programma toelichten, welk soort innovatieve ideeën in aanmerking komt en welke ondersteuning je kunt krijgen.
Praktische informatie krijg je van Yves Boonen van Plinius Labs. Hij vertelt meer over het CrossRoads-project samen met Eggxpert en hoe het traject naar een aanvraag voor hen verliep.

Programma
11.00 – 11.15 –CrossRoads-project GreenShield met Plinius Labs & Eggxpert.
11.15 – 11.45 – Toelichting CrossRoads Vlaanderen-Nederland door Yves Ozog (VLAIO) en Liesbeth Leurs (InnovationQuarter).
11.45 – 12.00 – Q&A.

Je kunt deelnemen door je kosteloos aan te melden. Enkele dagen voor de datum ontvang je een link die toegang geeft tot de sessie.

Wil je graag jouw projectidee een-op-een toetsen of ben je op zoek naar een partner over de grens? Duid in het inschrijvingsformulier aan dat je een persoonlijk gesprek wenst. Een adviseur van CrossRoads zal vervolgens met jou contact opnemen.

Datum: 21 juni
Plaats: online
Tijden: 11:00-12:00 uur
Deelname: na aanmelding.