home OSD organisatie leden contact

7 april 2023

Dockwize SOS-programma voor ondernemers met hoge energiekosten

Veel ondernemers worstelen met de hoge energiekosten in hun bedrijf. Tegelijkertijd zien zij de noodzaak om te werken aan de toekomstbestendigheid van hun bedrijf. Maar hoe pak je dit aan?
Het Dockwize Snel Ondernemers Support (SOS-) programma ondersteunt jou daarbij. En die ondersteuning is gratis. Dockwize vraagt alleen tijd en inzet van je.

Hoe ga je als ondernemer om met je hoge energierekening? Hoe bereken je de gestegen kosten aan je klanten door? En waar begin je met duurzaam energie besparen? Dockwize kan ondernemers hierbij helpen. Met het weerbaar maken van de onderneming, het behouden van medewerkers en klanten en het behalen van gezond bedrijfsresultaat.

In korte tijd krijg je via een grondige bedrijfsanalyse inzicht in je huidige situatie, klanten, producten, verdienmodel, organisatie en financiële mogelijkheden. De ondersteuning bestaat uit concrete handvatten en ideeën om te werken aan een positieve toekomst voor de korte en langere termijn. Uiteraard blijf jij daarbij aan het roer staan.

Heb je nú hulp nodig om te overleven, dan krijg je ondersteuning van het spoedteam.
Wil je werken aan de toekomstbestendigheid van je onderneming, dan geven een business coach en een energie-expert je ondersteuning bij de uitvoering van jouw plannen.

Dockwize ontwikkelde het SOS-programma tijdens de pandemie. In samenwerking met provincie Zeeland en partnerbedrijven hielp Dockwize in die periode meer dan 250 ondernemers.

Je kunt op elk moment instromen. Aanmelden kan via de quickscan op www.dockwize.nl/sos