home OSD organisatie leden contact

18 november 2022

Hospitality Hub Schouwen-Duiveland van start

Met de aftrap van de Hospitality Hub Schouwen-Duiveland, op 17 november, wil een aantal partijen van Schouwen-Duiveland het meest gastvrije eiland van Nederland maken. De werkgevers onder de deelnemers willen bovendien goed en aantrekkelijk werkgeverschap nastreven. Zij maakten afspraken over groei, geluk, gezondheid en geld.

De deelnemers aan de Hospitality Hub zijn werkgevers uit de recreatie-, horeca- en bakkerijbranche, de gemeente Schouwen-Duiveland en de onderwijsinstellingen Scalda, Pieter Zeeman Lyceum en SVO Vakopleiding Food.
Nu de Hospitality Hub Schouwen-Duiveland van start is gegaan, worden alle ondernemers in de drie branches uitgenodigd om zich aan te sluiten.
Dit kan door contact op te nemen met Lizze Boomsluiter. Zij is de projectleider van de Hospitality Hub: l.boomsluiter@svo.nl, 06 83612969.

14 oktober 2022

SOS Dockwize ook voor ondernemers met hoge energiekosten

Tijdens de pandemie ontwikkelde Dockwize het Snel Ondernemers Support programma. Nu ondernemers worstelen met de hoge energiekosten in hun bedrijf, biedt de tweede editie van het SOS-programma van Dockwize opnieuw ondersteuning.
Het SOS-programma van Dockwize is gratis voor alle Zeeuwse ondernemers.

Heb je nú hulp nodig om te overleven, dan krijg je ondersteuning van het spoed team.
Wil je werken aan de toekomstbestendigheid van je onderneming, dan krijg je ondersteuning van een business coach en een financieel expert. In korte tijd krijg je via een grondige bedrijfsanalyse inzicht in je huidige situatie, klanten, producten, verdienmodel, organisatie en financiële mogelijkheden. Je krijgt concrete handvatten en ideeën om te werken aan een positieve toekomst voor de korte en langere termijn. Uiteraard blijf jij daarbij aan het roer staan.

Tijdens de coronacrisis hielp Dockwize, in samenwerking met provincie Zeeland, meer dan 150 ondernemers met het SOS-programma.
Zoals gezegd is het SOS-programma van Dockwize gratis. Er wordt wel tijd en inzet van jou als ondernemer verwacht.

Je kunt op elk moment instromen. Aanmelden kan via de quickscan op www.dockwize.nl/sos